Arrangement om kropsterapi 

Kropsterapeut Janne Hovgaard Rasmussen er kropsterapeut og har selv haft en spiseforstyrrelse og har endvidere skrevet en bog om emnet.

Alt dette skal vi høre mere om den 16/01-19.
Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig grundet pladsen.

Tilmeld dig ved at skrive navn og antal deltagere til: bj@lmsos.dk

At behandle en spiseforstyrrelse handler blandt andet om at støtte det enkelte menneske i at lære at mærke, rumme og håndtere sine følelser og tanker - og at lære at acceptere og holde af sig selv, som det menneske hun eller han er.

At komme sig over en spiseforstyrrelse handler således i høj grad om at finde frem til sig selv og at blive sig selv - på godt og ondt. Min erfaring er, at inddragelse af kroppen i behandlingen kan åbne for nogle veje eller genveje ind til den del af sindet, hvor der er nogle ressourcer gemt hos det spiseforstyrrede menneske. Man kan sige, at jeg arbejder "nedefra og op" - gennem kropssansning, kropsbevægelser og kropsøvelser i nærvær og kontakt med det spiseforstyrrede menneske.

Herigennem bliver det ofte muligt at opnå kontakt til ressourcer, som ligger "under" det sproglige og det tankemæssige. På den måde får det spiseforstyrrede menneske fx mulighed for at mærke og sanse behag og ubehag, at sanse sin egen kropslige afgrænsning, at opleve, hvordan det føles at blive støttet fysisk og at kunne hvile og sænke skuldrene lidt. Og det at komme i kontakt med disse sansninger - støtter personen i at mærke sin indre kerne - kropsligt og følelsesmæssigt.


- Jeg glæder mig til at se jer!
Mvh. Janne Hovgaard Rasmussen

 

Sted

Psykinfo
Farimagsvej 40, 1. sal
4700 Næstved

Tid

Onsdag d. 16. januar kl. 17-19.00 

Aktiviteter i region Sjælland 

Kig i kalenderen nedenfor og se, om der er nogen aktiviteter, du har lyst til at deltage i. Nogle af aktiviteterne kræver tilmelding, mens andre er åbne, så du blot kan komme forbi.

Når du er fast støtte af LMS, kan du gratis bruge alle vores tilbud.
Du kan tilmelde dig som fast støtte her.

Se flere events

Støt LMS

Støt LMS