Coaching for pårørende i København

Coaching er et tilbud til dig, der er pårørende til en person, der kæmper med en spiseforstyrrelse eller selvskade. Det kan være hårdt at være pårørende, og nogle gange kan det, som pårørende, være svært at vide, hvad du kan og skal stille op.

Sammen med vores coach afklarer du, hvad der er vigtigt for dig at arbejde med. Du vil møde et rum, hvor der er plads til at snakke om de ting, der er svære at gå med alene.
Coaching kan hjælpe til at få skabt overblik over din situation. Tilgangen er løsningsfokuseret, og vi opstiller sammen klare mål, som du får støtte og redskaber til at nå.

Du kan fx bruge pårørende coaching til:
At arbejde med følelser som magtesløshed og skyld
At arbejde med udfordringer i familielivet
At arbejde med hvordan du bedst støtter den berørte
At arbejde med hvordan du passer på dig selv

Pårørende coaching varer en time, og du kan få op til 3 sessioner. Forældrepar er velkommen til at deltage sammen.

Vi anbefaler, at du booker tid til en personlig rådgivningssamtale, inden du benytter dette tilbud. Den kan du enten booke her eller ved at ringe på 7010 1818 hver mandag-torsdag fra kl. 11.00-12.00.

Mit navn er Alexia, og jeg er uddannet teolog, lærer og Human Services Counselor & Coach. Jeg har været frivillig coach i LMS i to år, og tilbyder både coaching til mennesker, der er på vej ud af spiseforstyrrelse eller selvskade samt deres pårørende.

 

LMS opfordrer til, at man melder sig ind i foreningen, hvis man gør brug af LMS’ tilbud. Du kan oprette dig som fast støtte her

Tid

Torsdag kl. 16-19. 

 

Sted

LMS København
Dronningens Tværgade 48 st. 
1302 København K

Aktiviteter i København

Kig i kalenderen nedenfor og se, om der er nogen aktiviteter, du har lyst til at deltage i. Nogle af aktiviteterne kræver tilmelding, mens andre er åbne, så du blot kan komme forbi.


3 Fortællinger om jul og spiseforstyrrelser (København)
3 Fortællinger om jul og spiseforstyrrelser (København)

26. november 2019 - kl. 18:00 til 26. november 2019 - kl. 20:00 Hovedstaden
Add
Se flere events

Støt LMS

Støt LMS