DROP-in støttegruppe for pårørende (Aarhus) 

DROP-in gruppen er et tilbud til dig, der er pårørende til en person, der kæmper med en spiseforstyrrelse eller med selvskade. Det kan være hårdt at være pårørende. Du kan føle dig magtesløs, have skyldfølelse eller ikke vide, hvad du skal gøre for at hjælpe din kære. Du kan opleve at have mange spørgsmål eller have et ønske om at tale med ligesindede, der er i samme situation som dig. I gruppen kan I støtte og hjælpe hinanden med at komme videre.

Vi mødes den første torsdag i måneden kl. 19-20.30. Du behøver ikke tilmelde dig, og du kan benytte tilbuddet så ofte du har brug for det. 

Der er én eller flere professionelle støttegruppeledere, der styrer mødet hver gang. Det er ikke terapi, og deltagelse i en støttegruppe kan derfor ikke erstatte behandling. 

LMS opfordrer til, at man melder sig ind i foreningen, hvis man gør brug af LMS’ tilbud. Du kan oprette dig som fast støtte her

 

Tid

Første torsdag i måneden kl. 19.00-20.30

 

Sted

LMS Aarhus
Ryesgade 29
8000 Aarhus C
(lige ved Banegården)

Aktiviteter i Aarhus

Kig i kalenderen neden for og se, om der er nogen aktiviteter, du har lyst til at deltage i. Nogle af aktiviteterne kræver tilmelding, mens andre er åbne, så du blot kan komme forbi.


3 Fortællinger i Aarhus
3 Fortællinger i Aarhus

Hør tre personlige fortællinger om livet med spiseforstyrrelser og selvskade

06. maj 2019 - kl. 18:00 Midtjylland
Add
Se flere events

Støt LMS

Støt LMS