Drop-in yoga til BED-ramte

Kender du følelsen af at kropsskam fylder i hverdagen? Og synes du, det er på tide at give plads til mere kontakt mellem krop og hoved og samtidig øge din omsorg for dig selv? Hvis du samtidig er åben for nye måder at gøre det på, så er Yoga for BED-ramte noget for dig.

Er du klar til at arbejde med din BED på en ny måde
I yoga og mindfulness er der ikke noget specifikt mål eller succeskriterie og derfor kun mulighed for positiv udvikling og ingen risiko for at "fejle". En anden vigtig gevinst ved at deltage er, at du får et skarpere blik på din krops ”ressourcebank” og mulighed for en øget kropsbevidsthed og kropsaccept.

Arbejd let med tungt
Du vil arbejde med åndedræt, balance og din fysiske og mentale styrke gennem forskellige øvelser. Det giver mulighed for at arbejde med spiseforstyrrelsen ud fra et nyt og mere kraftfuldt og omsorgsfuldt sted. I hver undervisning er der god tid til spørgsmål og refleksion med andre ligesindede. Du kan forvente at få både lidt sved på panden og et sagligt smil på læben, efter den populære afslagningsøvelse vi altid afslutter med.

Det praktiske
Du er velkommen uanset din fysik, køn eller baggrund, og du behøver ikke at have erfaring med yoga eller mindfulness. Vi sørger for måtter og tæpper, så du skal kun tænke på at have bevægelsesvenligt tøj på og komme ca. 15 min. før vi starter.

Tilmelding er ikke nødvendig, bare kom som du er, og snus til om yoga´en kunne være noget for dig. Husk, at selv den længste rejse starter med et enkelt skridt.


Lidt om underviseren – Louise Liv
 
Jeg er uddannet yogalærer, mindfulness-instruktør og ernæringsterapeut. Og så er jeg så heldig, at jeg ofte bliver kaldt “en ung sjæl i en snart 41 år gammel krop”. Jeg har specialiseret mig i BED og har tidligere lavet forløb for BED-ramte i LMS. En af mine store passioner er at dele yogaens særlige evne til at skabe balance gennem øget indre styrke og kropsbevidsthed. Jeg har en særlig interesse og et stort hjerte for at arbejde med mennesker, der kæmper med BED.

Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til mig på llr@lmsos.dk 


Udtalelser fra tidligere deltagere
”BED- yogaforløbet har været en god start for mig. Yogaen hjælper med at tage de første skridt hen imod at kunne være i egen krop. Arbejde med den fremfor imod den. Det er svært men det rykker” Helle – 42 år

”BED-yoga i LMS har for mig betydet, at jeg for første gang har oplevet et forum, hvor jeg har følt mig genkendt, accepteret og forstået, og Louise har som underviser med sin meget omsorgsfulde tilgang, været god til at lytte og imødekomme en lige netop der hvor man var. En kærlig og blid måde at komme i gang igen, efter flere års inaktivitet og ukærlige handlinger” Sofie - 27 årSted

LMS København
Aktivitetshuset Stuen48
Dronningens Tværgade 48 st. 
1302 København K

Tid

Tirsdag d. 4. juni kl. 17.30-19
Tirsdag d. 11. juni Kl. 17.30-19
Tirsdag d. 18. juni kl. 17.30-19
Tirsdag d. 25. juni kl. 17.30-19
Tirsdag d. 2. juli kl.17.30-19

 

 

 

 

 

 

Støt LMS

Støt LMS