5Rhythms® ”Fra fortvivlelse til selvrespekt”

Et kursus med Annette Uhlemann
D. 18.juni  kl.18-20

“Sæt din krop I bevægelse og din psyke vil hele sig selv ” Gabrielle Roth

Annette Uhlemann: "Spiseforstyrrelser i form af sult, overspisning og opkast var min overlevelsesstrategi i de første teenageår og i mindre grad 10 år frem. Min verden brast i tusind stykker efter en fremprovokerede abort uden efterfølgende vejledning og støtte. Løb og dans har været redskaber til at få afløb for indestængte følelser af fortvivlelse, skyld, skam og ensomhed.  Vejen ud af en splittet verden var kærlig samtale, massage, bevægelse og min rolle som mor."

Kurset er en invitation til at møde vores frustrationer, potentialer og begrænsninger med blidhed og forståelse - for at vi er som vi er - og i stedet for at vurdere eller dømme som godt eller skidt, bruger vi det hele som motivation til bevægelse og dans.

De 5Rytmer®  - Flowing-Staccato-Kaos-Lyrisk-Stilhed  - er en invitation til fri bevægelse vejledt af ord og musik.

De 5Rytmer® adskiller sig fra andre bevægelsesformer, da den netop ikke handler om at presse kroppen ind i den “rigtige” form, men i stedet forsøge at frigøre den kreativitet, vi alle har i os.

Afspænding og erfaringsudvekslinger er del af kurset.
Alle er velkommen uanset alder køn, form og baggrund.

Du behøver ikke kunne danse og skavanker er ikke en hindring.

Annette Uhlemann
Jeg er uddannet Nordlys® Massagelærer og 5Rhythms® Teacher hos Gabrielle Roth i USA og underviser bl.a. i rehabilitering på Skejby Sygehus, højskoler & terapeutiske uddannelser og ugentlige danseaftener i Århus og Vejle.

Sted:  LMS Rådgivning Ryesgade 29, 2. 8000 Århus C.

Tid:  d. 18.juni kl.18-20 (max. 8 deltagere)

Medbring:  Løstsiddende skiftetøj, vandflaske, bare fødder eller gymnastiksko, lyst til bevægelse

Tilmeld dig eventet