Pårørende seminar

'Seminaret har betydet enormt meget for min datter og mig, fordi jeg har fået redskaber til at støtte hende. Redskaber, der har betydet store og meget positive ændringer i forhold til spiseforstyrrelsen. Jeg tror faktisk, at hendes behandlingsforløb i psykiatrien kunne have været meget kortere, hvis jeg havde været på seminaret noget tidligere.' Mor til 15-årig datter med anoreksi og deltager på sidste pårørendeseminar.

Indhold i seminaret
Det nye seminar er et sammenhængende forløb på fem moduler og er en kombination af undervisning og dialog. Du vil møde ligesindede, og da der bliver lagt vægt på deltagernes egne erfaringer og håndteringsstrategier, skal du have lyst til at fortælle om din egen situation. Du er velkommen til at tilmelde både dig og din partner.

Seminaret tager afsæt i Maudsley-metoden, som er udviklet på Stanford University, kombineret med LMS’ mangeårige erfaring med at støtte berørte og deres pårørende. Undervisningen varetages af fagpersoner med særlig viden om spiseforstyrrelser.

Maudsley-metoden 
Maudsely-metoden er oprindeligt udviklet i begyndelsen af 1980’erne på Maudsley Hospital i London. Metoden går i korte træk ud på, at de pårørende inddrages som en ressource i behandlingen af spiseforstyrrelsen, så de kan hjælpe deres barn til at opnå normalvægt.

 

 


Pga. stor efterspørgsel opretter vi nu for 4. gang vores populære pårørendeseminar. Vær opmærksom på at der er et begrænset antal pladser, så du skal være hurtig at tilmelde dig.

Har en af dine kære en spiseforstyrrelse?
Så kan det være, at dette seminar er noget for dig. Du får redskaber dagligdagen med en med en spiseforstyrrelse. 

Hvordan foregår seminaret
Vi mødes 5 gange. Den 28. maj, den 4. juni, den 11. juni, den 25. juni samt den 2. juli. Alle dage er fra kl. 14 - 17.

Tilmelding:
Tilmelding er nødvendig, tilmeld dig på formularen nedenfor. 

 

Sted
Aktivitetshuset Stuen48. 
Dronningens Tværgade 48, st. 
1302 København K

Pris
600 kr. for alle 5 gange. 

Tilmeld dig eventet

Støt LMS

Støt LMS