Pust Ud

 

 


Pust Ud – tag en pause fra hverdagen
For at imødekomme at så mange af LMS’ brugere kan benytte vores tilbud revurderer vi hele tiden vores forskellige tilbud. Det betyder, at LMS har valgt at ændre på formatet af vores Pust Ud tilbud.
Efter sommerferien vil Pust Ud være et DROP IN tilbud, dvs. at man ikke behøver at tilmelde sig på forhånd, og at man kan komme, når det passer en.

Pust Ud foregår tirsdag i ulige uger mellem kl. 16.30-19.30 (dog med undtagelse af uge 47) dvs. d. 27. november og d. 4. og 18. december 2018. Alle der deltager skal møde til Pust Ud mellem kl. 16.30-17.30.

Pust Ud er et tilbud i LMS, hvor børn og unge, som er ramt af spiseforstyrrelser, kan komme og være nogle timer i vores aktivitetshus Stuen48 i København. Her får man mulighed for et få frirum fra hverdagen.

I aktivitetshuset vil man møde af LMS’ frivillige, og man vil møde andre børn og unge, der er i samme situation som en selv. For mange opleves det som en stor lettelse at møde nogle andre som forstår hvordan det er, at have en spiseforstyrrelse inde på livet, og opdage, at man ikke er alene om sin situation. Pust Ud er et par timers frirum, hvor man som barn eller ung kan være helt som man er. Sammen tilbringer vi nogle afslappede timer, som gerne skal opleves som et pusterum fra hverdagen, hvor vi hygger os og snakker i en uformel ramme. I aktivitetshuset er der spil, blade og andre ting, som vi kan sidde med sammen. Man er også velkommen til selv at medbringe en bog, et godt spil eller sine lektier, hvis man har lyst til det.

Vi spiser aftensmad sammen kl. 18-18.30. Man skal kunne spise sin medbragte mad selv, men der vil være mulighed for måltidsstøtte fra de frivillige, som alle har indblik i de udfordringer, der er omkring måltiderne, når man er berørt af en spiseforstyrrelse.
Hvem kan deltage: Børn og unge i alderen 12-20 år med alle typer af spiseforstyrrelser.

Hvor er det: I LMS Stuen48 på Dronningens Tværgade 48, 1302 København K.
Det er gratis, og man kan bruge tilbuddet, så meget man har lyst til.

Sted
Aktivitetshuset Stuen48
Dronningens Tværgade 48, st.
1302 København K

d. 27. november, 4. december, 18. december 
kl 16.30-19.30 

Alle der deltager skal møde til Pust Ud mellem kl. 16.30-17.30.

Hvem kan deltage: Børn og unge i alderen 12-20 år med alle typer af spiseforstyrrelser.
Det er gratis, og man kan bruge tilbuddet, så meget man har lyst til.

Hvis du/dit barn er under 18 år skal vi have en samtykkeerklæring.
Du kan finde den her

 

 

Støt LMS

Støt LMS