LMS Støttegrupper

Hos LMS tilbyder vi to forskellige typer af støttegrupper: faste støttegrupper og Drop-In støttegrupper. Det er ikke behandling, men et støttende tilbud, hvor du kan møde andre, som har samme udfordringer som dig. 


DROP-In støttegrupper

I en DROP-in støttegruppe har du mulighed for at deltage, når du har lyst og brug for det. Her vil du møde andre, som forstår din situation, og sammen skaber I et rum, hvor du kan tale frit om din situation uden at bekymre dig om andres reaktioner, forventninger og domme.

Du vil møde personer, som måske er nået længere på vejen, og som kan give dig håb. Sammen kan I støtte hinanden til at komme videre. Grupperne styres af en gruppeleder hos LMS.

Du bestemmer selv, hvornår du vil deltage, og du kan benytte tilbuddet så ofte du har brug for det. Herefter kan du få videre støtte i en af vores faste støttegrupper. 

 

LMS opfordrer til, at man melder sig ind i foreningen, hvis man gør brug af LMS’ tilbud. Du kan oprette dig som fast støtte her 

Faste støttegrupper

I en fast støttegruppe bliver du tilknyttet en gruppe af mennesker som har udfordringer, der ligner dine. Gruppen bliver styret af en gruppeleder fra LMS, og har til formål at skabe et rum hvor du frit kan tale om dine udfordringer og bekymringer.

For at komme i en af vores faste støttegrupper skal du ringe til vores tidsbestilling mandag-torsdag ml. 11-12 på tlf. 7010 1818 og tale med en medarbejder, som kan hjælpe dig med at finde en støttegruppe der passer til dit behov.

Hvis der ikke pt. er en støttegruppe i dit område, eller som passer til dit behov, så kan du med fordel blive skrevet op, da vi opretter grupper hvor der er behov.

 

Støt LMS

Støt LMS