Personlig coaching -også for pårørende

Coaching er for dig, der er på vej ud af din spiseforstyrrelse eller selvskade, eller har lagt den bag dig, og nu har brug for støtte til at holde fast i det, der har betydning for dig i hverdagen.

  • Jeg møder dig, hvor du er i dit liv og tager udgangspunkt i dit ønske om forandring
  • Jeg støtter dig i at give slip på din indre kritiker, mærke efter hvad der er vigtigt for dig og nå dine mål

Mit navn er Marianne Nielsen
Jeg tilbyder personlig coaching hver anden tirsdag hos LMS i Århus. Tilbuddet er for dig, der har en spiseforstyrrelse, er selvskadende eller er pårørende. Emnet kan være alt fra et ønske om at skabe afklaring ift. din fremtid til at øge dit selvværd og lære at elske dig selv. Det hele bunder i et ønske om at skabe forandring i dit liv. Den individuelle coaching tager en time, og du har mulighed for at få 3 sessioner. Jeg er uddannet Life Coach ved Manning Inspire A/S samt kommunikationskonsulent ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Jeg glæder mig til at møde dig. Bestil tid ved én af vores koordinatorer – jeg tilbyder coachingtider tirsdage i lige uger mellem kl. 17.00 og 19.00

Du kan også få coaching, hvis du er pårørende. Temaerne kan være mange – alt efter, hvad der fylder mest. Måske det handler om dine relationer eller nogle valg, du står midt i, måske føler du dig stresset og overvældet ift. studie, arbejde eller livet generelt.

Den individuelle coaching tager en time og du har mulighed for at få 3 sessioner.
Ring mandag til torsdag kl. 11.00-12.00 på tlf: 7010 1818 for at booke en tid.


LMS opfordrer til, at man melder sig ind i foreningen, hvis man gør brug af LMS’ tilbud. Du kan oprette dig som fast støtte her

 

Tid

Tirsdage i lige uger kl. 17.00 - 19.00.

 

Sted

LMS Aarhus
Ryesgade 29, 2. sal
8000 Aarhus
 

Aktiviteter i Region Midtjylland

Kig i kalenderen neden for og se, om der er nogen aktiviteter, du har lyst til at deltage i. Nogle af aktiviteterne kræver tilmelding, mens andre er åbne, så du blot kan komme forbi.


3 Fortællinger i Aarhus
3 Fortællinger i Aarhus

Hør tre personlige fortællinger om livet med spiseforstyrrelser og selvskade

06. maj 2019 - kl. 18:00 Midtjylland
Add
Se flere events

Støt LMS

Støt LMS