Personlig coaching

Coaching er et tilbud til dig, der er på vej ud af en spiseforstyrrelse eller selvskade, eller har lagt den bag dig, og nu har brug for støtte til at holde fast. Det er vigtigt, at du er nået ud på “den anden side”, og nu har overskud og lyst til forandring.

Sammen med vores coach afklarer du, hvad der er vigtigt for dig at arbejde med. Du vil møde et rum, hvor der er plads til at snakke om de ting, der er svære at gå med alene.

Coaching kan hjælpe til at få skabt overblik over din situation. Tilgangen er løsningsfokuseret, og vi opstiller sammen klare mål, som du får støtte og redskaber til at nå.

Du kan fx bruge coaching til:
At arbejde med svære følelser
At arbejde med dine relationer
At arbejde med dit selvværd
At blive afklaret om din fremtid, fx ift. valg af uddannelse
At blive bedre til at lytte til dig selv og dine behov
At blive bedre til at sige fra

Den individuelle coaching varer en time, og du kan få op til 3 sessioner.

Vi anbefaler, at du booker tid til en personlig rådgivningssamtale, inden du benytter dette tilbud. Den kan du enten booke her eller ved at ringe på 7010 1818 hver mandag-torsdag fra kl. 11.00-12.00.

Mit navn er Alexia, og jeg er uddannet teolog, lærer og Human Services Counselor & Coach. Jeg har været frivillig coach i LMS i to år, og tilbyder både coaching til mennesker, der er på vej ud af spiseforstyrrelse eller selvskade samt deres pårørende.


LMS opfordrer til, at man melder sig ind i foreningen, hvis man gør brug af LMS’ tilbud. Du kan oprette dig som fast støtte her

 

Tid

Tirsdag kl. 10.00 - 12.00.
OBS første gang d. 30. april

 

Sted

LMS København
Dronningens Tværgade 48,
1302 København KAktiviteter i København

Kig i kalenderen neden for og se, om der er nogen aktiviteter, du har lyst til at deltage i. Nogle af aktiviteterne kræver tilmelding, mens andre er åbne, så du blot kan komme forbi.


3 Fortællinger om jul og spiseforstyrrelser (København)
3 Fortællinger om jul og spiseforstyrrelser (København)

26. november 2019 - kl. 18:00 til 26. november 2019 - kl. 20:00 Hovedstaden
Add
Se flere events

Støt LMS

Støt LMS