Debatforum

LMS har udviklet et forum, hvor du kan skrive sammen med ligesindede, hvis du er berørt af en spiseforstyrrelse eller selvskade eller pårørende til én der er. 


Forum for dig, der er berørt af en spiseforstyrrelse eller selvskade

Forummet er både for dig, som har eller har haft en spiseforstyrrelse eller selvskade og for pårørende. I forummet kan du udveksle positive erfaringer, stille spørgsmål og mennesker i samme situation kan hjælpe hinanden. 

Vi har brug for dit svar

Forummet er tilgængeligt, og vores brugere har helt sikkert brug for din hjælp. Jo flere personer der deltager i debatten jo bedre. Om det er med et svar, et spørgsmål eller din historie - det er op til dig. 

Gå ind på forummet, og de om du kan give din hjælp, eller om der er nogen af de andre historier som kan hjælpe dig.  

Du får adgang til forummet her.


Forummet er nu live her. 

Vi er stadig i gang med at teste de sidste småting, så hvis du oplever uhensigtsmæssigheder kan du sende disse til os på webmaster@lmsos.dk.

Det er for alle, der på den ene eller anden måde er berørt af spiseforstyrrelser eller selvskade. Uanset om du er pårørende, ven, veninde, kæreste eller om du selv er ramt. 

Vi håber, at så mange som muligt vil benytte det, for jo flere, der benytter det, jo flere kan vi i fællesskab hjælpe! 

Der er ikke nogen grænser for hvor mange spørgsmål du må stille. 

Det kan variere.

Vores administratorer skal først acceptere dit indlæg inden det kommer til at blive vist. Det vil normalt ske på den førstkommende arbejdsdag. 

Støt LMS

Støt LMS