Mailrådgivning

Brug formularen nedenfor til at få hjælp. 

Send os en mail og få hjælp og gode råd om spiseforstyrrelser og selvskade via mail. Du kan dele dine tanker og bekymringer med en uddannet rådgiver, som vil behandle mailens indhold og dine oplysninger med stor fortrolighed. Vores rådgivere har ikke adgang til din e-mailadresse.

 


Om mailrådgivning

Du kan stille os dine spørgsmål om spiseforstyrrelser og selvskade.

Vi besvarer henvendelser på mail hurtigst muligt, hvilket kan variere fra uge til uge.

Vi gør opmærksomhed på vores nye forum, som både er tiltænkt folk med spiseforstyrrelser og/eller folk der skader sig selv, samt til den nære familie og omgangskreds. Det er her muligt at finde allerede oprettede spørgsmål/indlæg, og du kan også selv benytte dig af den til at stille spørgsmål og få svar fra andre, som står i en tilsvarende situation, eller som kan svare på lige netop dine spørgsmål: https://forum.lmsos.dk/

OBS!

Vær opmærksom på, at denne e-mailadresse kun er til rådgivningsspørgsmål og ikke må bruges til afbud til støttegrupperne eller andet. Du kan melde afbud til sekretariatet på telefon 35364913 tirsdag-torsdag kl. 10-15.

Husk at i vores telefonrådgivning kan vores rådgivere give dig dybdegående svar på dine spørgsmål mandag til torsdag fra kl. 16.00 - 19.00. Du kan ringe på 70101818.

 

Vores rådgivere har tavshedspligt, og det prioriterer vi højt. Din mailadresse og din historie er fortrolige og vil ikke blive brugt i nogle andre sammenhænge.

En af vores seje frivillige rådgivere vil svare dig. Alle mails bliver også gennemlæst af vores fastansatte rådgivningsmedarbejdere. Det giver os muligheden for at videreuddanne vores rådgivere og derved sikre de bedst mulige svar til dig.

Det er altid gratis at benytte alle vores rådgivningstilbud.

 Typisk går der 1 - 2 arbejdsdage, men i travle perioder kan der gå op til en uge. 

Støt LMS

Støt LMS