Mailrådgivning

Brug formularen nedenfor til at få hjælp. 

Send os en e-mail og få hjælp og gode råd om spiseforstyrrelser og selvskade via mail. Du kan anonymt dele dine tanker og bekymringer med en uddannet rådgiver.


Om mailrådgivning

Du kan stille os dine spørgsmål om spiseforstyrrelser og selvskade, herunder spørgsmål til vores tandplejer og vores socialrådgiver. Husk at i vores telefonrådgivning kan vores rådgivere give dig dybdegående svar på dine spørgsmål mandag til torsdag fra kl. 16.00 - 19.00. Du kan ringe på 7010 1818.

Vi besvarer henvendelser på mail hurtigst muligt og inden for en uge.

OBS!

Vær opmærksom på, at denne mailadresse kun er til rådgivningsspørgsmål og ikke må bruges til afbud til støttegrupperne eller andet. Du kan melde afbud til sekretariatet på telefon 3536 4913 tirsdag-torsdag kl. 10-15.

 

Vores rådgivere har tavshedspligt, og det prioriterer vi højt. Din mailadresse og din historie er fortrolige og vil ikke blive brugt i nogle andre sammenhænge.

En af vores seje frivillige rådgivere vil svare dig. Alle mails bliver også gennemlæst af vores fastansatte rådgivningsmedarbejdere. Det giver os muligheden for at videreuddanne vores rådgivere og derved sikre de bedst mulige svar til dig.

Det er altid gratis at benytte alle vores rådgivningstilbud.

 Typisk går der 1 - 2 arbejdsdage, men i travle perioder kan der gå op til en uge. 

Støt LMS

Støt LMS