Personlig samtale

Kom ind til os

Du kan altid få hjælp ved en gratis, personlig og uforpligtende samtale med en af vores uddannede rådgivere.


Om personlige samtaler

Uanset om du har brug for råd og vejledning eller en, der vil lægge ører til dine bekymringer, kan du finde støtte her. Flere af vores rådgivere har selv tidligere haft en spiseforstyrrelse, og de har derfor et godt udgangspunkt for at lytte, forstå og vejlede dig.

Rådgivningen er anonym, og alle rådgivere har tavshedspligt.

Bestil en tid

Du er altid velkommen til bare at møde op, men hvis du vil sikre dig, at der er en rådgiver ledig, anbefaler vi, at du bestiller en tid.

Det kan du gøre mandag – torsdag fra kl. 11-12 på telefon 7010 1818.
Tidsbestillingen gælder til alle vores lokalafdelinger.

OBS. Hvis du bor langt fra en af vores lokale rådgivninger kan du få en personlig samtale online. Læs mere her.

Hvem er den personlige rådgivning for?

Har du en spiseforstyrrelse? Skader du dig selv? Er du pårørende? Eller har du bare et ønske om at vide mere og få råd og vejledning om spiseforstyrrelser eller selvskade? Så er LMS’ åbne anonyme og personlige rådgivning måske det rigtige for dig.

Den personlige rådgivning er et tilbud, hvor du kan komme i kontakt med en frivillig rådgiver, der kan lytte, forstå og vejlede dig. Ansigt til ansigt.

Det tilbyder den personlige rådgivning

Du får en personlig, uforpligtende samtale med en af vores frivillige rådgivere. Mange af rådgiverne har selv tidligere haft en spiseforstyrrelse eller har været pårørende. Vi giver os tid til at tale om din situation og om, hvordan du bedst kan komme videre. Derfor anbefaler vi også, at du bestiller en tid, så vi er sikre på, at der er en ledig rådgiver klar til at byde dig velkommen. Du er dog også velkommen til bare at komme forbi og se, om der er en ledig rådgiver, der har tid til en samtale med dig.

 Alle kan få rådgivning. Har du en spiseforstyrrelse? Skader du dig selv? Eller er du pårørende? Vi står klar til at hjælpe!

 

Vores rådgivning er anonym, men for at du kan booke en tid, skal vi bruge dit fornavn samt dit telefonnummer - du kan være sikker på, at det ikke bliver givet videre.

Som regel vil vi have en tid til dig indenfor 1 - 2 uger, men naturligvis kan vi i perioder have mange samtaler i de enkelte rådgivninger, som giver en smule ventetid. Derudover er der forskellige åbningstider i de enkelte rådgivninger.

Støt LMS

Støt LMS