Telefonrådgivning

Ring til os på 70101818 

Mandag - torsdag fra kl. 16.00 - 19.00 er vi klar til at støtte dig på telefonen. Her kan du anonymt dele dine tanker og bekymringer med en uddannet rådgiver.

LMS har lukket mellem jul og nytår - men hvis du udfylder formularen på denne side, så vil vi ringe til dig så hurtigt som muligt i det nye år. 

 


Om LMS' telefonrådgivning

LMS har ca. 300 frivillige i hele landet. De frivillige varetager bl.a. vores telefonrådgivning og besvarer årligt flere end 3.000 opkald fra både mennesker ramt af en spiseforstyrrelse eller selvskade og deres bekymrede pårørende. 

Du kan også bestille tid til en personlig samtale, enten via et online møde eller via personligt fremmøde i en af vores rådgivninger.

 

Anonym rådgivning

  • Rådgiveren ser ikke dit telefonnummer
  • Rådgiverne har tavshedspligt
  • Er du under 18 år og får rådgiveren alvorlig bekymring for f.eks. seksuelt misbrug, skal du være opmærksom på, at anonymiteten ophæves, og vores rådgiver er underlagt underretningspligten.

Vi gør opmærksom på, at rådgivningssamtaler i perioder bruges internt til uddannelse af frivillige rådgivere, som er med på "lyt". Dette gælder for både personlige samtaler samt for rådgivning på telefon, chat og sms. Du er fortsat helt anonym, når du henvender dig, og alle samtaler behandles fortroligt. Dvs. at samtalerne hverken optages eller gemmes efter endt samtale.

Vores rådgivning er for alle, der har spørgsmål vedrørende spiseforstyrrelser og selvskade. Det kan være, at du selv kæmper med en spiseforstyrrelse, at du har en veninde, der skærer i sig selv, eller at du har brug for at vide, hvordan du som forælder kan hjælpe din søn eller datter.

Vær dog opmærksom på, at vi ikke har mulighed for at hjælpe med opgaveskrivning på uddannelsesinstitutioner. 
Pressen bedes ringe til vores sekretariat - læs mere her.

Du er helt anonym, og vi gemmer ikke personlige oplysninger om dig.

Ja - det kan du! Når du taler med en af vores rådgivere i telefonen, kan du aftale en tid, hvor du kan komme ind til en personlig samtale. Vi har også online rådgivning via video. Videorådgivning kan være praktisk, hvis du bor langt fra en af vores rådgivninger eller arbejder / studerer på tidspunkter, som gør det svært at nå hen til os i vores åbningstid. 

Støt LMS

Støt LMS