Videorådgivning

Har du det bedst med at tale med en rådgiver ”face to face”, men bor du ikke i nærheden af en af vores syv rådgivninger?
Så kan du få videorådgivning tirsdag, onsdag og torsdag kl. 10-16.

Rådgivningen er for dig som:

• Er i tvivl om du lider af en spiseforstyrrelse eller selvskade
  • Er fyldt op af tanker om kost, vægt og udseende
  • Står midt i en svær tid med en spiseforstyrrelse eller selvskade
  • Bekymrer dig for en ven, et familiemedlem eller en af dine elever

Du kan anonymt dele dine tanker og bekymringer med en uddannet rådgiver, som har god tid til at lytte, hvor I både kan se og høre hinanden.

Du skal booke tid til videorådgivningen HER
(husk at vælge videorådgivning)

Sådan gør du:
Når din bookede tid starter, trykker du på AV-samtale-ikonet til højre på siden. Herefter vil du få 4 basis-spørgsmål, som du skal besvare for at få adgang til systemet.
Når de er besvaret, vil samtalen gå igennem til rådgiveren.

Alle, der har spørgsmål vedrørende spiseforstyrrelser og selvskade. Det kan være, at du selv kæmper med en spiseforstyrrelse, at du har en veninde, der skærer i sig selv, eller at du har brug for at vide, hvordan du som forælder kan hjælpe din søn eller datter.

Du skal have en computer med mikrofon og højtaler eller headset, et webcam og en internetforbindelse Derudover skal du bruge enten Chrome eller Firefox som browser (det er det program, du bruger til at gå på internettet med). Du kan desværre ikke bruge Internet Explorer. På Mac kan du bruge safari.

Online rådgivningssamtaler er anonyme. Alle rådgivere har tavshedspligt. Når samtalen er slut, kan vi ikke finde oplysninger om dig.

Vi anbefaler, at du er alene, når du får av-rådgivning. Der skal være ro omkring samtalen, dvs. du skal være et sted, hvor du kan tale uforstyrret med den frivillige rådgiver.

En samtale varer oftest 30 – 45 minutter. Tidsgrænsen er sat, så vi kan nå at hjælpe så mange som muligt.

Du taler med en rådgiver, der har et stort kendskab til spiseforstyrrelser og selvskade. Alle rådgivere er uddannede til at tale med dig om det der er svært, og rigtig mange har selv tidligere erfaringer med spiseforstyrrelser eller selvskade.

Du er altid velkommen til at få en samtale en anden dag. Du må også ringe anonymt til telefonrådgivningen på telefon 7010 1818 eller skrive en mail til raadgivning@lmsos.dk.

Videorådgivningen er åben tirsdag, onsdag og torsdag kl. 10–16. Du skal booke en tid via vores bookingsystem HER