Yoga målrettet dig med BED

V. Louise Liv Rasmussen

Er du berørt af BED? Så er her et tilbud om en evidensbaseret yogaform, der sætter fokus på livsglæde og handlekraft.
Forløbet bygger på Hatha-yoga, der handler om at finde balance mellem krop og psyke. Du får mulighed for at komme i kontakt med din indre styrke, dit mod og handlekraft. Og du får chancen for at undersøge dine mentale begrænsninger versus de reelle.

Vi skal arbejde med åndedræt, balance og smidighed og opøve den mentale og fysiske styrke gennem forskellige øvelser. Du vil selvfølgelig blive guidet med største respekt for din krops begrænsninger. Ved at arbejde med den fysiske krop frigøres spændinger og traumer i kroppen, og det giver mulighed for, at du kan skabe mere plads i dig selv og arbejde med spiseforstyrrelsen ud fra et nyt og kraftfuldt ståsted.

Det praktiske
Du er velkommen uanset din fysik, køn eller baggrund, og du behøver ikke at have erfaring med yoga. Vi sørger for måtter, tæpper med mere, så du skal kun tænke på at have bevægelsesvenligt tøj på. Der vil være afslapningsøvelse efter hver time og tid til spørgsmål og refleksion.
Der er plads til 8 deltagere på holdet. Tilmelding er nødvendig, og du forpligter dig til at deltage alle 5 gange. Skriv til Louise, hvis du har spørgsmål eller gerne vil tilmelde dig: llr@lmsos.dk.

Om underviseren
Louise Liv Rasmussen er 40 år, uddannet yogalærer, mindfulness-instruktør og ernæringsterapeut. Hun har specialiseret sig i BED og har tidligere lavet et forløb for BED-ramte i LMS. Louise har tidligere været ramt af stress og angst, men fik blandt andet ved hjælp af yoga skabt den nødvendige balance. En af hendes store passioner er at dele yogaens særlige evne til at skabe mental og kropslig balance gennem indre styrke og livsglæde. ”Jeg håber, at du har lyst til at give yogaen en chance – den har givet positive oplevelser og personlig styrke til mange mennesker, inklusive mig selv.”
 

 

 
LMS opfordrer til, at man melder sig ind i foreningen, hvis man gør brug af LMS’ tilbud. Du kan oprette dig som fast støtte her 

Tid

d. 17. april, 24. april, 1. maj, 8. maj og 15. maj. 

kl. 17.30-19.00

 

Sted

LMS København
Dronningens Tværgade 48, st.
1302 København K

 

 

 

  

 

 

Aktiviteter i Region Hovedstaden

Kig i kalenderen neden for og se, om der er nogen aktiviteter, du har lyst til at deltage i. Nogle af aktiviteterne kræver tilmelding, mens andre er åbne, så du blot kan komme forbi.


3 Fortællinger om spiseforstyrrelser (København)
3 Fortællinger om spiseforstyrrelser (København)

29. august 2019 - kl. 18:00 til 29. august 2019 - kl. 20:00 Stuen48 (Kbh)
Add
2 personlige fortællinger om BED/tvangsoverspisning (København)
2 personlige fortællinger om BED/tvangsoverspisning (København)

07. oktober 2019 - kl. 18:00 til 07. oktober 2019 - kl. 20:00 Stuen48 (Kbh)
Add
3 Fortællinger om jul og spiseforstyrrelser (København)
3 Fortællinger om jul og spiseforstyrrelser (København)

26. november 2019 - kl. 18:00 til 26. november 2019 - kl. 20:00 Stuen48 (Kbh)
Add
Se flere events

Støt LMS

Støt LMS