Zoneterapi

Zoneterapi er en behandlingsform, hvor både krop,sind og ånd inddrages. Zoneterapi udføres vha blide tryk stimuli under fødderne, for derigennem at påvirke organer, såvel som muskler og led.

Jeg arbejder ud fra teorien om at krop og psyke afspejler hinanden, derfor vil behandling af det ene altid føre til ændring/healing af det andet. Når man er påvirket af en spiseforstyrrelse, kan det at være i kroppen, samt have kontakt med kroppen, være ganske angstprovokerende. Men ikke desto mindre, er det yderst vigtigt på vejen til et sundere liv. Et liv hvor maden ej længere er det styrende, men en energikilde til det liv du er kommet her for at leve.

Når jeg laver zoneterapi, kombinerer jeg det (hvis ønsket) med samtale, da den fysiske behandling i sig selv, sætter nogle ting i gang psykisk, som kan være vigtigt at få sat ord på. Dette for at skabe helhed og balance, for dig som menneske.

Som zoneterapeut er det vigtigt for mig, at møde dig der hvor du er. Jeg tror på vi alle gør det bedste vi kan, med det vi har lært og fået med os.
Intet er rigtigt og forkert. Alt er, og du er lige præcis som du skal være.

Praktisk info:
Behandlingen varer 30 - 60 min.

Alt tøj (med undtagelse af strømper) beholdes på.
Jeg glæder mig til at møde dig
Kærligst Elianna

LMS opfordrer til, at man melder sig ind i foreningen, hvis man gør brug af LMS’ tilbud. Du kan oprette dig som fast støtte her

Tid

Onsdag i lige uger kl. 12-15.
Første gang d. 1.5.2019

Sted

LMS i Tønder

3 Fortællinger om spiseforstyrrelser (Tønder)
3 Fortællinger om spiseforstyrrelser (Tønder)

02. oktober 2019 - kl. 18:00 til 02. oktober 2019 - kl. 20:00 Syddanmark
Add
3 Fortællinger om spiseforstyrrelser og selvskade (Sønderborg)
3 Fortællinger om spiseforstyrrelser og selvskade (Sønderborg)

11. november 2019 - kl. 18:00 til 11. november 2019 - kl. 20:00 Syddanmark
Add
Se flere events